|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #8580 : Srpanj 29, 2010, 11:32:14 » |
|
hvala,lado šta ti je uljepšalo dan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #8581 : Srpanj 29, 2010, 01:25:40 » |
|
Mrvice, i od mene čestitke. Kako me razveseli kad se rodi neka bebica. Ja sam super. Lado, 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #8582 : Srpanj 29, 2010, 10:09:05 » |
|
Cestitke Mrvice  Lado neka si mi sretna  Ja sam imala grozan dan,prvo na poslu,danas sam kasnije pravila pauzu i bas danas,ali bas danas dode glavni sef za cistocu u trg. centru i to dode kada sam ja normalno trebala raditi,a ne zna da sam kasnije osla na pauzu,a toliko je toga bilo za pola sata da to nije za povijerovati,wc je poplavio,netko je prosluo cijelu colu,kuglu sladoleda,nekome je ispala lubenica....to je sve naravno moj posao,pa je ispalo da ja sijedim,aumijesto da radim,to me tako pogodilo,tako sam se rastuzila,a ja glupaca nisam rekla da sam kasnije isla na pauzu  Dosli su nam papiri os stana,kada sam vidjela plan ostala sam bez dana,predobar je stan,veliki boravak,lijepe spavace,wc,kupatilo,balkon,kuhinja,soba za rucavanje,ostava,veliki balkon,ma sve savrseno i mm se odmah zaljubio i odmah blizu nasega stana je,ma sta vise pisem,kada sam nazvala da napravim termin da idemo vidjeti stan prodan je  ne mogu vijerovati srce ce mi puci,tako sam razocarana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #8583 : Srpanj 29, 2010, 10:59:07 » |
|
Leni žao mi je i zbog posla a i zbog stana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8584 : Srpanj 30, 2010, 09:53:05 » |
|
Ajoj Leni,zato si ti tužna...Nemoj dugo tugovati,ma bit će još prilika,ja tijako vjerujem u ono da se sve događa s nem+kim razlogom,pa možda nije bio ovaj jer će biti još bolji stan.Znam da si tužna sad,ali proći će i to tužno razdoblje,bit će bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #8585 : Srpanj 30, 2010, 01:07:55 » |
|
Evo i ja sad kužim o čemu je riječ. Draga Leni, nemoj mi biti tužna, stvarno si imala grozan dan, ali ja mislim da svi u firmi već jako dobro znaju koliko si ti vrijedna i koliko radiš. A što se tiče stana, baš mi je žao, ali sigurna sam da ćete pronaći još neki bolji i koji će vam više odgovarati. Imate vremena. Inače, super sam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #8586 : Srpanj 30, 2010, 04:37:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8587 : Srpanj 31, 2010, 01:16:57 » |
|
Konačno sam danas bolje,u svakom pogledu.i što se tiče mojeg zdravlja,a i raspoloženja jer su klinci bolje.Nadam se da će mali biti bolje,nekako mi izgleda danas super.Joj,iskreno se nadam da je to sad to i da ćemo za tjedan dana do grada na sladač!Koje će to veselje biti,a obećala sam im i neku sitnicu ako prežive sve te doktore,sve te lijekove koje su morali popiti  E da,više ne pušim,zasitila sam se cigareta.Tako ja uvijek,malo dimim,onda pauziram duuuugo vremena,a nikad ne kažem da neću više nikad.Ali s obzirom da inače zdravo živim,neće me ubiti koji dim ponekad.Sad trenutno nemam uopće želje.Neka mm podimi moje do kraja,meni više ne trebaju 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 31, 2010, 01:18:58 sitna »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #8588 : Srpanj 31, 2010, 02:08:44 » |
|
Sitna, baš mi je drago da sve sjeda na svoje!!!  I nećemo nikome reći ako koji puta zapališ!!  Ja sam super!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #8589 : Srpanj 31, 2010, 04:24:26 » |
|
Sitna vidis pa ti nismo ni prigovarali,ajmo sada,Sitna pa pusenje ti je stetno za zdravlje,izaziva razne bolesti....uostalom imas dolje kod sveki pa si procitaj,priznaj to te uplasilo,pa zato vise ne pusis  Ja sam super,a jesam dugo i bila neraspolozena,cijela 2 dana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8590 : Srpanj 31, 2010, 07:33:14 » |
|
 Leni,da znaš da me danas zaplašila sveki,pozvala me na red,ali ne u vezi cigareta.Jako se naljutila jer mi je jučer banula gore kad mi je mali kurio skoro 40,povraćao i ona me pita jel dobro?!A ja u panici sva,ne znam što bih prije,ne mogu mu datisirup jer povraća a temperatura raste,pa sam rekla nek pozove mm da idemo s njim na zaraznu,a ona počela nešto kukati pa sam opet viknula nek ide po mm.E na to se naljutila,da što ja vičem.Ma ludo,ajde u k....!Nek se ljuti,ja sam joj se ispričala danas kad je rekla da se ljuti,ali sam joj isto rekla da koliko puta se njezina kći i sin na nju deru i svašta joj kažu u normalni okolinostima i nikome ništa,a ja jučer u panici zbog djeteta povisim ton i ona se naljuti.Svašta!Pa ako hoće,nek se ljuti,još bolje,imat ću mira!Neće mi ni dolaziti kad mali zaplače kao obično. A što se tiče cigareta,eh,znam i sama da je štetno,a i skupo,čula sam da viš enema šteka preko granie po osobi.Tako da odustajem od tog "sporta" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #8591 : Kolovoz 01, 2010, 12:49:00 » |
|
E da se mm hoce ostaviti toga sporta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8592 : Kolovoz 01, 2010, 10:40:51 » |
|
E to on neće napraviti uz nikakve molbe i prijetnje,do toga mora doći sam...Tako svi pušaći,što im više govoriš to je otpor jači.Ne znam zašto. Ja sam danas tako dobro,tako super,svi smo bolje...Matija je živahan,kozice se prirodno suše bez pudera i ičega,i to čini mi ,najbrže,a to i doktori govore,pa nisam vjerovala prvi put,ali sad vidim da je tako.mali se nije dao točkati,i još i bolje,vidim da sve super prolazi. Svi iskašljavamo kao dedeki,ali bit će i to gotovo za koji dan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #8593 : Kolovoz 01, 2010, 01:39:54 » |
|
Sitna, baš super!!! Još koji dan i onda u grad na slatkač!!! Ja sam super!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni