|
Leni
|
 |
« Odgovor #45 : Lipanj 10, 2010, 08:26:31 » |
|
Da 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #46 : Lipanj 15, 2010, 09:28:41 » |
|
OSMJEH
Osmjeh ništa ne košta a djeluje čudesno. Obogaćuje onoga kome je namijenjen a ne osiromašuje onoga koji ga poklanja. Nitko nije tako bogat, niti tako siromašan, da si ga ne bi mogao priuštiti. S njime svatko samo dobiva. Osmjeh unosi sreću u dom, pozdrav je prijatelju, pomoć pri sklapanju poslova. Osmjeh je kao odmor za umornoga, putokaz izgubljenom, sunčana zraka za žalosnog i najbolji lijek protiv ljutnje. Ne može ga se kupiti, posuditi niti ukrasti, jer ima pravu vrijednost samo kad ga se poklanja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #47 : Lipanj 15, 2010, 11:07:25 » |
|
mare slažem se sa tobom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #48 : Lipanj 19, 2010, 10:47:50 » |
|
Jako lijepo,prvi dio teksta imam na drvenoj plocici.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lada
|
 |
« Odgovor #49 : Lipanj 22, 2010, 11:18:58 » |
|
Učini svoje misli pozitivnim, jer tvoje misli postaju tvoje riječi.
Učini svoje riječi pozitivnim, jer tvoje riječi postaju tvoje akcije.
Učini svoje akcije pozitivnim, jer tvoje akcije postaju tvoje navike.
Učini svoje navike pozitivnim, jer tvoje navike postaju tvoj životni stil.
Učini svoj životni stil pozitivnim, jer tvoje životni stil postaje tvoja sudbina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #50 : Lipanj 23, 2010, 10:33:23 » |
|
Lado,kako je to istinito!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #51 : Lipanj 23, 2010, 10:18:14 » |
|
Predivno i istinito i stvarno si sve te lijepe misli treba pročitati s vremena na vrijeme!!! Na mene djeluju baš nekako ...super i poticajno!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #52 : Lipanj 24, 2010, 10:09:49 » |
|
Bas istinito,vec duze vrijeme pokusavam i dobro mi uspijeva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #53 : Srpanj 14, 2010, 09:16:18 » |
|
Njegovo ime je bilo Fleming, i bio je siromašan škotski seljak. Jednog dana, dok je radio da bi stvorio egzistenciju za svoju obitelj, začuo je vapaj za pomoć koji dolaze iz obližnjih močvara...
Bacio je alat i otrčao do močvare. Tamo je, do struka u crnom mulju, bio prestravljeni dječak, vrišteći i boreći da se oslobodi. Farmer Fleming je spasio dječaka od onoga što bi se moglo opisati kao spora i zastrašujuća smrt.
Sljedećeg dana, otmjena kočija se pojavila u dvorištu skromne Flemingove kuće. Elegantno obučeni plemić sišao je iz kočije, te se predstavio kao otac dječaka kojega je farmer Fleming jučer spasio.
Želim Vas nagraditi, rekao je plemić. Spasili ste život mog sina.
Ne, ja to ne mogu prihvatiti, odgovorio je škotski seljak ponosito, odbijajući ponudu.
U tom trenutku, farmerov sin se pojavio na ulaznim vratima kuće.
Da li je to Tvoj sin? upita plemić Da - ponosno je odgovorio farmer Imam prijedlog za Vas - reče plemić. Dopustite mi da mu pružim obrazovanje koje će imati i moj sin. Ako je na svog oca, on će, bez sumnje, izrasti u čovjeka na kojeg ćemo obojica biti ponosni. I to je i učinio...
Sin seljaka Fleminga je pohađao najbolje škole i u roku diplomirao St. Marys Medicinsku Akademiju u Londonu, te je postao poznat širom svijeta kao *Sir Aleksander Fleming, pronalazač penicilina.*
Godinama kasnije, sin onog istog plemića čijeg je sina spasio farmer Fleming zaradio je tešku upalu pluća, koja je u ta vremena bila isto što i smrtna kazna.
Ono što mu je u tom trenutku spasilo život bio je Penicilin.
Pitate se kako se zvao taj plemić? *Lord Randolph Churchill...* A kako li se zvao njegov sin? *Sir Winston Churchill.* Netko je nekada rekao: ČINI DOBRO - VRATIT ĆE TI SE !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
Lada
|
 |
« Odgovor #54 : Srpanj 14, 2010, 10:49:45 » |
|
Čitala sam ovo negdje na fejsu, odlična priča. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #55 : Srpanj 14, 2010, 12:41:07 » |
|
Ja sam se sva naježila!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #56 : Srpanj 14, 2010, 11:44:12 » |
|
Jako lijepo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #57 : Rujan 01, 2010, 03:49:00 » |
|
Budite dobri. Zbog činjenja dobra i sami se osjećamo bolje. Nevažno koliko malo imali, uvijek imate nešto za dati. To može biti i osmijeh.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
Lada
|
 |
« Odgovor #58 : Rujan 01, 2010, 08:28:09 » |
|
Živimo tako!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #59 : Rujan 04, 2010, 10:10:31 » |
|
To je tako istinito,ja sam tako sretna kada nesto mogu dati i nekoga uciniti sretnim.Evo jednoga primjera,svako jutro dolazi jedan covijek,on je bolestan,mislim da ima Tourette sindrom,ima cudne tikove,npr odjednom pocme prostaciti,ali vidim da mu je neugodno i svaki dan dode,pa sam ga pocela pozdravljati svako jutro,on nista,ali ja sam ga i dalje pozdravljala i prije par dana je i ion mene poceo pozdravljati  pa mi se cak i nasmijesi,ali da vi vidite taj zahvalan pogled,ja njega tretiram kao i svakoga ostaloga,dok mu ostali sapucu iza leda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|