|
mirjana
|
 |
« : Veljača 13, 2008, 02:35:01 » |
|
ovako mi je nesto najlakse za podijeliti sa dvije godine vise nisu bebaci,pa hajde drage moje kuckajte,i ovaj period ima svojih cari 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
branka
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 13, 2008, 10:47:15 » |
|
Mi cemo uskoro u tu kategoriju,a do tada samo vi pisite da vidim sto me sve ceka.pusa djecici
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Marko 01.09.2006
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 19, 2008, 07:17:10 » |
|
hey,pa gdje ste,sad nas ima puno u ovoj kategoriji-  Mare,djuari  jel i vi imate nemirka kao i ja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 20, 2008, 04:05:06 » |
|
Ne da je nemirko, nego je terminator. Toliko je živa da imam osjećaj da će se jedan dan samo izvrnuti od umora. Inače je super, jako je društvena i otvorena, voli dijelit stvari s drugom djecom i što je najvažnije - spava od 9 navečer do 9 ujutro. Trenutno ima gripu i temperaturu 40 pa je sva klonula, samo leži i gleda crtiće, i svima nam je čudna jer nismo navikli vidjeti je takvu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 20, 2008, 06:36:26 » |
|
a-ha znaci nisam jedina,koja pada s nogu  Mare,neces vjerovati moj je Nikola poceo sa 2 mjeseca spavati cijelu noc,ja ti se divim kako si izdrzala  Djulari,puno poljubaca za Niku i da sto prije ozdravi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mihaela
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 20, 2008, 10:13:35 » |
|
mi još moramo dugo čekati da uđemo u tu kategoriju,  !a što se tiče nemirnosti,mislim da je marko hiperaktivno dijete!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 20, 2008, 10:19:29 » |
|
Mihaela,ma svaki period ima svoji cari-meni su bili klinci u tom periodu do godine dana posebno interesantni,kasnije opet je i taj period sladak na svoj nacin,uglavnom bas uzivam u njegovom odrastanju,mi smo sad u fazi 1000 zasto-1000 zato  ajme,nekad se cudim odakle mu toliko pitanja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mihaela
|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 20, 2008, 10:25:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 21, 2008, 08:59:01 » |
|
Joj, pitanja!!! Kakva oni mogu izmisliti pitanja!!! Ja ponekad ne znam što bi odgovorila. A pitanjima nikad kraja. Ali ne samo o "običnim" temama, nego su sada počela i pitanja o Bogu, svemiru, gravitaciji, životu, smrti, začeću, ljubavi, rastavi... Hellou, pa ona ima samo 5 godina!! Mene to nije zanimalo sa 5 godina. Gdje ta djeca danas "idu"?? I gdje je granica - ne želim ju opterećivati tim temama a ona non stop pita. pita. pita. Fascinira me kako joj glavica radi!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 21, 2008, 01:54:24 » |
|
jao mi jos nismo dosli to tih teskih pitanja  ajme,pa trebam se dobro pripremiti,kako vidim,a upravu si Mare zbilja fascinira kako im glavica radi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #10 : Veljača 29, 2008, 01:29:49 » |
|
Bok cure  Evo moja Nika je konačno ozdravila, i konačno nema više temperature i ne kašlje. Ne mogu vjerovati. Sva mi je jadna smršavila, koliko ju je ta gripa izmučila. Samo je spavala i budila se nešto popiti. Jučer i danas je skroz hiperaktivna i sada je definitvno ona stara. Evo je, sada baš crta s vodenim bojama i boje ima po cijelom dnevnom boravku i po njenom licu. Preslatka je kako drži kist.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 29, 2008, 02:10:46 » |
|
bas mi je zao sto se Nika tako napatila,temperature su uzasne,saljemo joj kiss mi evo smo bili u setnji  planiram ovih dana da ga vodim kod zubara,jel tko od vas vodio? i kako ste prosli? pišite!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #12 : Veljača 29, 2008, 02:35:41 » |
|
Ja nisam s Nikom još bila kod zubara, ali već neko vrijeme razmišljam o tome. Čak me je počela u zadnje vrijeme zafrkavat oko pranja zubića, ne znam šta joj je. Uvijek ih je obožavala prati, još sa 6 mjeseci smo joj dali da se igra s četkicom po zubićima. Sada se ujutro kad idemo u kupaonu, počne plakati i ne da ih oprati. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 18, 2008, 12:31:47 » |
|
Draga Mare, nemoj se žalostiti. I meni se je to dogodilo prije mjesec dana kada je Nika otišla s tatom spavati u sobu i kada su legli pitala ga: "Zašto mene mama više ne voli kao prije i neće da se igra sa mnom." Katastrofa. Isto sam bila u komi i plakala se cijelu noć, i nisam znala šta da napravim. Na kraju sam skužila da koliko god da se igram s njom, njoj nikada dosta. Stvarno, od kada se Vito rodio, joj više smo posvećeni njoj, i ja i muž se stalno mijenjamo, tako da nikada nije prepuštena sama sebi. Kada Vito spava, ja s njom bojam, slažem puzzle, igramo se s bebama, kuhamo sa suđem, a kad je budan,njega stavim na pod i svi se skupa igramo. Jedino kad ga hranim, onda njoj stavim crtić. I ona je opet ljuta, jer njoj to nije dosta. Ja mislim da je to neka faza, da se moraju naviknuti i da će ih proći. Stvarno ne znam šta drugo?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #14 : Ožujak 18, 2008, 12:36:39 » |
|
Da, djulari i ja mislim da je faza, ali...opet me žalosti. ovo što ti pišeš za svoju Niku, tako je ISTO bilo i nama prije, ali smo se snalazili jer je Korina bila manje zahtjevna (ja bi je stavila u košaricu kraj nas ili sl.). Korina je sada u jako zahtjevnoj fazi i ja sam rastrgana i to sve u onih bijednih 3-4 sata dnevno koliko smo svi skupa. A dobro ti govoriš, na kraju....nikad nije dosta! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|