zgenigma
Full Member

moj zalaz
|
 |
« : Srpanj 18, 2010, 10:27:30 » |
|
eee...ovko, curke moje...
eto mene u fazi Barbika konačno, sad moje cure lude za barbie....pa ovako
Kupujem 2-3 barbike da nisu plastične sa robicom nekom i opremom, nemora biti nešto posebno one se tek počinju igrati pa ako netko bi prodao nešto od toga a da nije posebno skupo, ja bi svakako uzela, eto ako netko im nek mi ostavi poruku...Hvala i pozz mojim curama sa foruma...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #1 : Srpanj 18, 2010, 06:39:59 » |
|
Hej draga mi nemamo puno Barbika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #2 : Srpanj 19, 2010, 11:01:54 » |
|
Mi što imamo,to se čuva jako kao oko u glavi.to bi prije imale mame čije su klinke već skoro pa odrasle.Ma ja ću jednog dana kad prerastu sve te igračke to jednostavno pokloniti nekome,igračke se mijenjaju isto kao i moda,ako su sad moderne,do vremena kad ćemo imati unučad bit će skroz zastarjele.Tako da ja to ništa ne čuvam,sve podijelim.Eto,da imam koje mi ne trebaju,poslala bih ti ih zabadava,šteta kaj nemamo ni jednu viška.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #3 : Srpanj 19, 2010, 01:36:35 » |
|
Mi imamo jako jako puno Barbika i Kena i onih malih, ali baš kao što Sitna kaže, čuvamo ih kao oko u glavi. Čak par njih su još i moje, i Niki su posebno drage. Moje mišljenje je ako su Barbike prave i kvalitetne da su uvijek in. U zadnje vrijeme dosta kupujemo nove haljinice, torbice, cipelice i mislim da to nije više tako skupo kako je bilo prije. Zato zgenigma, najbolje ti je otići to kupiti u jednu od trgovina, jer ovako se baš i ne isplati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #4 : Srpanj 21, 2010, 09:36:04 » |
|
Istina je,stvarno nisu više tako skupe,ja sam Sari kupila za rođendan onu Barbie surfericu Marisu,za nekih 70 kn,to nije puno,inače su neke i po 300 kn,takvu nisam nikad kupila.Ima ih dosta od sestrične i robice za njih,ima i sirenu,i starog Kena od sestrične,a i snađe se frajerica;kad je dobila Marisu(surfericu)i kad je pogledala crtić,nije imala sve likove iz tog crtića,samo Marisu,ali je sirena koju ima otprije poslužila kao mama od Marise,a neki stari skatebord je poslužio kao daska za surfanje  .Ja sam nekad imala samo jednu i niti jednu orginalnu krpicu za nju,mama mi je šivala robicu,pa sam se i sama naučila nešto tako sašiti,tako sam i naučila baratati iglom i koncem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #5 : Srpanj 22, 2010, 01:57:06 » |
|
Istina! I meni je mama šivala robicu za moju Barbiku a cipelica nisam ni imala. Moja Nika pak ima preko 20 pari štikla, pa čizmica, pa sandalica, pa tenisica.....da je meni to onda bilo, ajme,,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lada
|
 |
« Odgovor #6 : Srpanj 22, 2010, 02:05:02 » |
|
Ema ima jednu Barbiku i jednu Vinxicu i uopće je ne zanimaju. To mi je baš čudno.  Još uvijek su joj draži mali Filly poniji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #7 : Srpanj 22, 2010, 02:09:55 » |
|
Fillyji su zakon. A za Barbike ima vremena!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8 : Srpanj 23, 2010, 10:40:49 » |
|
Barbike ih počnu zanimati tek nekad oko 4-5 godina,najčešće oko 5.Onda su opsjednute njima  .Tako da ne brini Lado,još ćeš ti nadrapati kad ih počne voljeti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #9 : Srpanj 23, 2010, 01:47:43 » |
|
Baš tako!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Leni
|
 |
« Odgovor #10 : Srpanj 23, 2010, 03:54:35 » |
|
Leonie su jedno vrijeme zanimale,ali sada bas i ne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #11 : Srpanj 23, 2010, 10:59:45 » |
|
moju ivanu zanimaju konjići i one male lutkice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #12 : Srpanj 24, 2010, 11:43:06 » |
|
I moje klince najviše zanimaju te sitne figurice,te sitne igračkice i imam sreće što Matija to ne stavlja u usta još odavno,baš se Sara mogla uvijek bez problema igrati s tim sitnim igračkicama,premda sam ja strahovala od toga.Imaju punu kutijicu igračkica iz kinder jaja,a sad po novome ne kupujem kinder jaja nego neka sa princezama i autićima,ili Bob Graditelj jaje,ili Barbie jaje.Jer često puta u kinder jaju bude baš glupost koju možeš odmah baciti,ne da se ni složiti.A u ovim jajima imaju super figurice s kojima se baš igraju.Sad mi je žao što sam sve svoje figurice iz djetinjstva bacila,koje bi to bilo veselje da ih odnekuda sad izvučem! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #13 : Srpanj 24, 2010, 03:53:55 » |
|
ma moja ivana obožava one skros male lutkice ima ih razlićitih i dođu oko 35kn
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #14 : Kolovoz 04, 2010, 02:19:39 » |
|
mi imamo 15ak Barbika i non stop su u điru a neke su već i za baciti ali se ne usudim jer svaku prepoznaju pa bi im valjda falila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|