Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Moje dijete

Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cijepljenje protiv gripe  (Posjeta: 7066 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #30 : Listopad 03, 2009, 03:13:19 »

Ni mi!!!!
Evidentirano

mrvica32
Hero Member

moja obitelj

« Odgovor #31 : Listopad 03, 2009, 11:17:29 »

niti mi se nismo cijepili
Evidentirano

tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
Mare
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #32 : Listopad 05, 2009, 10:24:52 »

ni mi nećemo!
Evidentirano

Moji anđeli - N&K
mihaela
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #33 : Listopad 06, 2009, 10:54:12 »

a boga mi,ni mi! laughing7 ja sam se jedne godine cijepila i cijelu zimu sam bila bolesna! laughing4
Evidentirano

Cilj
Newbie
*

« Odgovor #34 : Studeni 02, 2009, 08:43:51 »

Cijepivo za Hepatitis B :
Medicinska literatura navodi oštećenja imunološkog sustava i mozga
Tijekom protekle dekade u međunarodnoj medicinskoj literaturi sve su brojniji navodi o kroničnim oboljenjima uzrokovanim vakcinacijom protiv VBH. Slučajeve kroničnih   imunoloških i neuroloških oboljenja u svojim radovima navode znanstvenici: Tudela i Bonal (1992.), Mamoux i Dumont (1994.), Guiserix (1996.); slučajeve artritisa i reumatoidnog artritisa: Christian i Helin (1987.), Hachulla i sur. (1990.), Rogerson i Nye (1990.), Biasi i sur. (1993. i 1994.), Vautier i Carty (1994.), Hassan i Oldham (1994.), Gross i sur. (1995.), Pope i sur. (1995.), Cathebras i sur. (1996.), Soubrier i sur. ( 1997.). Oboljenja s poremećajem demielinizacije kao optički neuritis, neuropatiju i multiplu sklerozu navode: Shaw i sur. (1988.), WHO (1990.), Reutens i sur. (1990.), Herroelen i sur. (1991.), Nadler (1993.), Brezin i sur. (1993.), Waisbren (1997.). Ovo je samo djelomični popis autora koje spominje NVIC.[1] Karaali-Savrun i sur. 2001. izvještavaju o četiri slučaja djelomičnog mielitisa kod odraslih osoba nakon vakcinacije protiv VBH.[8] Stanični biolog i specijalist za infektivne bolesti B. A. Waisbren-a upozorava da genetski  modificirana vakcina protiv VBH sadrži polipeptidnu sekvencu mielin, koja je prisutna i u ljudskom živčanom tkivu, te da mehanizmom nazvanim 'molekularna mimikrija' ovi polipeptidi mogu djelovati kao autoantigeni, koji uzrokuju autoimune bolesti demielinacije mozga, kao što je multipla skleroza. [9, 10] 

Kao konzervans u mnogim vakcinama koristi se živin spoj timerosal. Vakcine s timerosalom sadrže količinu žive koja će spriječiti fagocitozu makrofaga. Drugim riječima makrofazi će izgubiti sposobnost uništavanja virusa i bakterija u krvi, i tako oslabiti imunološki sustav organizma. Temeljem zahtjeva USA Public Health Service i American Academy of Pediatrics, danas je timerosal u vakcinama dijelom zamijenjen spojem aluminija koji je, iako manje opasan, također štetan neurotoksin.[11]

Svinjska gripa:
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva

Austrijska novinarka Jane Burgermeister čak je uložila kaznenu prijavu FBI-u protiv Svjetske zdravstvene organizacije, Ujedinjenih naroda i nekoliko visokih vladinih i farmaceutskih dužnosnika zaduženih za cjepiva, uz optužbe za planiranje masovnog ubojstva.

Ona, naime, smatra kako farmaceutske tvrtke Baxter i Avir u suradnji sa skupinom Bilderberg razvijaju biokemijsko oružje, te se zalaže protiv obaveznog cijepljenja protiv svinjske gripe. Spominje i oslobađanje virusa iz austrijske podružnice Baxtera, što je prethodilo pandemiji, a na kraju i masovnoj proizvodnji cjepiva. Njen je zaključak da će cjepivo sadržavati uzročnike raznih smrtonosnih bolesti koje će prorijediti čovječanstvo.

Prisjetimo se što smo sve zanemarili zbog svinjske gripe: Nametnuli su vam strah od gripe da bi mogli krasti

Kao što smo već i spomenuli, ukoliko se i razbole od cjepiva, ljudi neće imati koga tužiti jer su farmaceutske tvrtke osigurane.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na: