trudnica21
Newbie
|
 |
« : Listopad 29, 2007, 11:09:26 » |
|
Ušla sam u 35 tjedan trudnoće. Od početka trudnoće ultrazvuk je pokazivao lagane kontrakcije kod ušća, posteljica je također cijelu trudnoću sprijeda kod ušća. Malog nisko nosim. Bila sam u bolnici 10 dana zbog urinoinfekcije u 24/25 tjednu. Već mjesec dana sam na parusistenu-ormidolu i normabelima zbog laganih stezanja trbuha. zadnjih nekoliko dana ta su stezanja postala jača. osjećaj je kao bubnjanje i stezanje po trbuhu i "dolje" istovremeno. Dosta neugodan osjećaj.Počeo se javljati navečer kada bih legla u krevet,ali zadnjih dana je s jednom navečer prešlo u više puta dnevno i to traje otprilike oko minutu i udarci su pravilni, jedan za drugim, nalik otkucaju srca. samo puuuno jače. na trenutak stane pa opet počne. Pred par dana me uz to počela i kičma boljeti s čime do sada i nisam imala problema. Danas je uz "redovito bubnjanje" počela i neka bol nalik pms boli u donjem dijelu trbuha i to je trajalo oko minutu i dosta jako iako ne i neizdrživo. Nešto manja bol od menstrualne,a mens mi je poprilično bolna. Da pojasnim, to što osjećam nisu udarci bebe, jer uz ta stezanja osjećm i njega kako se miče i lupa i to su dvije odvojene stvari. Ta "pms " bol se dogodila dva puta danas u razmaku od par sati, drugi put jača i intenzivnija, a stezanja maternice , mislim, tri puta isto u razmaku od par sati. Beba se pred oko tjedan dana okrenula u vertikalu, pretpostavljam, naravno, nemogu biti sigurna,ali osjećam ga drugačije i udarci su većinom pod rebra i višlje gore a i osjetim da je u drugačijoj poziciji. Molim vas sad mišljenje.
|