|
mihaela
|
 |
« : Srpanj 22, 2009, 04:01:31 » |
|
evo cure moje drage,s obzirom da smo na kavanici prošli 1000 stranica,ja otvaram novu kavanicu 2 (u dogovoru sa đulkom) da tamo nastavimo žlabrati.onu staru ćemo zaključati!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #1 : Srpanj 22, 2009, 09:46:28 » |
|
Dogovoreno!Ja vam se ne javljam ovih dana jer me užasno boljela glava zadnja 3 dana,za ubit se.I onda sam danas otišla konačno kod frizerke da me ošiša i nabaci mi neke pramenove,i cure su mi skuhale jednu jaku kavu,i dogodilo se čudo:PRESTALA ME BOLJETI GLAVA!Ono što nisu uspjele tablete,uspjela je obična turska kava!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lada
|
 |
« Odgovor #2 : Srpanj 22, 2009, 10:01:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
split
|
 |
« Odgovor #3 : Srpanj 22, 2009, 10:20:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #4 : Srpanj 22, 2009, 10:24:46 » |
|
Tko bi to znao?Bitno je samo to što me više nije boljela glava!Osjećam se sad super,preporođeno.Saji i ja smo se dogovorile da idem sutra po nju.Nije htjela doma do danas,uspjela sam je nagovoriti da dođem po nju(na foru kako se svi kupaju bez nje,valjda se zaželjela bazena!).Jako mi nedostaje.Ne mogu shvatiti roditelje koji jedva čekaju da se riješe klinaca.Istina je da me često naživcira,ali volim i to kod nje,samo da je vidim i čujem.Voljela bih da je sad tu i da baci galamu:"Neću ići spavatiiiii...!".Samo da je vidim kako spava u svojem krevetu.Jedva čekam da je sutra vidim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
split
|
 |
« Odgovor #5 : Srpanj 22, 2009, 10:28:59 » |
|
ajme sitna razumin te potpuno i meni kad Ante spava kod mojih baš bude čudno iako kao šta si i rekla naživciraju nas često ali to su naše ljubavi.je li užasno vruće kod vas?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
mrvica32
|
 |
« Odgovor #7 : Srpanj 22, 2009, 11:36:02 » |
|
cure pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
tomi6.5-02,ivan12.5-03,stjepan7.2-05,ivana1.3-07
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #8 : Srpanj 22, 2009, 11:42:24 » |
|
Ajme Splite,ja otišla,kao i obično...Sorry curke što sam tako nepredvidiva,sad me ima,sad me nema 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
sitna
|
 |
« Odgovor #9 : Srpanj 22, 2009, 11:54:53 » |
|
Odoh ja sad,malac se sav preznojio u snu,budi se,nesretan je,zubi ga muče,sve ga muči,jedva je danas zaspao bez cice dok sam bila odsutna(kod frizera).Sigurno i sad sanja odbjeglu cicu(ziher je traži u nekom labirintu,kuda se sakrila?).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #10 : Srpanj 23, 2009, 12:03:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
split
|
 |
« Odgovor #11 : Srpanj 23, 2009, 12:09:36 » |
|
sitna znan kako je to kad moraš naglo kidnit  djuli baš super da ste uživali sa mamom ali ako što kažeš doć će ona opet pa ćete guštat opet. mi smo jutros bili na plaži u 8 i došli smo oko 11 i baš smo guštali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mari
|
 |
« Odgovor #12 : Srpanj 23, 2009, 12:09:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #13 : Srpanj 23, 2009, 12:12:34 » |
|
Mari, pa gdje si ti nama, jako nam fališ. Kako je Zara? Splite, kako je vama odlično. Jedva čekam sljedeći vikend da i mi idemo na more. Jeste već jako crni? Jel' gužva na plažama?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mari
|
 |
« Odgovor #14 : Srpanj 23, 2009, 12:16:53 » |
|
I vi meni falite jednostavno se ne stignem javiti. Ujutro buđenje u šetnju i spizu doma na spvanje popodne kupanje navečer večera i na spvanac tada sređivam kuću peglam uvijek netko navrati ili sam umorna i ne da mi se. Ja ništa nisam crna jer se uopće ne sunčam to nevolim deset min na suncu i u glavi mi užas !!  Zara je super već mi je nekako velika baš je porasla i fizički i psihički, jučer je propuzala nekako mi rano to još!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 23, 2009, 12:18:31 mari »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|