peno30
Jr. Member

JAN-RENATO SREĆA MAMINA
|
 |
« : Travanj 10, 2008, 09:22:16 » |
|
Curke bokić ! Evo več duže vrijeme tražim mjesto gdje bi mogla postaviti ovo pitanje . Nime zanima me što vi mislite odnosima između liječnika iz odjela za med. potpomog. oplodnju i bivše pacijentice. Nime moja frendica je emotivno vezana za jednog liječnika kod kojega je išla na postupak medicinski potpomognute oplodnje. Staršno se prromijenila ( na bolje ) od kada je upoznala tog liječnika. Ona bi željela sa tim liječnikom iči korak dalje no nema hrabrosti priznati to. Imate li kakav savijet za nju. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vlatka peno
|
|
|
|
mihaela
|
 |
« Odgovor #1 : Travanj 10, 2008, 10:17:49 » |
|
ja imam pitanje prije savjeta: na koji način je prijateljica emotivno vezana za doktora???da li ga ona gleda kao muškarca s kojim želi neku vezu ili kao doktora kojem se divi i osjeća zahvalnost???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #2 : Travanj 11, 2008, 08:43:48 » |
|
baš sam i ja htjela pitati što to znači: "korak dalje" ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #3 : Travanj 11, 2008, 09:17:44 » |
|
A mene još zanima i jel prijateljica u vezi ili braku, i jel ima djece?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
peno30
Jr. Member

JAN-RENATO SREĆA MAMINA
|
 |
« Odgovor #4 : Travanj 11, 2008, 12:38:25 » |
|
evo stvari stoje ovako . Moja frendica je išla na neki pregled i tamo je upoznala tog liječnika . na početku je to bilo isključivo liječnik pacijent odnos ono distanca , nakon nekog vremena ona je ponovo došla kod njega na neku kontrolu on je nju oslovio po imenu , što je njoj bilo malo onak slatko ali i čudno , od tada je on svaki pita kad bi došala na pregled obračaao se njoj imenom. Jednom sam bila sa njom i čula kakao ju doktor osovio sa " došla mi je moja .... " a na licu mu se razvukao osmijeh . Ona njega zaista poštuje kao liječnika ali odnedavno među njima zaista postoji nešto jer ona se totalno promijenila od kada poznaje tog liječnika , čak su azjedno slsvili njezin rođendan. Koliko ja nju poznajem ovo što se događa iznmeđu nje i tog liječnika moglo bi biti za nju dobro pa i da ide u nešto više . Taj liječnik nju zaista čini sretnom . Zaista ih je lijepo vidjeti zajedno i inače su srodne duše , razumiju se . Ona mi je rekla da se uz njega osječa svoja i da joj daje motivaciju i energiju za puno toga / vjeruje joj jer znam kakav je imala život ( znamo se od malih nogu ) a i u braku joj nije baš naj bolje / .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vlatka peno
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #5 : Travanj 11, 2008, 03:53:55 » |
|
joj,.. mislim da je jako teško ovako općenito odgovoriti na ovakvo pitanje i dati neki pametan savjet!! Jedini savjet koji ja sada mogu smisliti je da čovjek u životu treba raditi stvari prema svom srcu i činiti ono što ga usrećuje,a uz to ostati čovjek i ne povrijediti ljude oko sebe koji mogu biti upleteni u te naše odluke!! Sretno!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
peno30
Jr. Member

JAN-RENATO SREĆA MAMINA
|
 |
« Odgovor #6 : Travanj 11, 2008, 04:40:49 » |
|
Draga mare ! Hvala ti na savijetu prenijet ču tvoj savijet mojoj prijateljici s obzirom da ona nema mogučnost iči na forum (nema internet). Koliko sam ja upučena u tu njihovu situaciju za sada sve funkcionira super među njima , vide se kad stignu čuju se gotovo svaki dan ( sms-om ) . 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vlatka peno
|
|
|
_TNT_
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 : Travanj 11, 2008, 08:23:14 » |
|
Pozdrav ! Neznam na kojoj je razini brak sklopljen (crkva - dok nas smrt ne razdvoji, zavjet),a to sa lječnikom, možda je samo zanos,ljepota, poštovanje ostvareno u regledia i povjerenje u tako teškoj situaciji. Zbog čega je brak u škripcu, dali radi osnovnog problema zbog kojeg se obratila lječniku ? A dali taj lječnik i druge pacijentice oslovljava kao i tvoju priju, pa da ona posli nebi patila? Sve u svemu, nemoj me krivo shvatit, ali prije negoli se donesu takve radikalne odluke; život sa drugim čovjekom, raskid braka sa stalnim bračnim partnerom, ma nisu to odluke preko noći. Želim svu sreću tvojoj prijateljici, osmjeh na licu, mir u srcu, mudru odluku i bebu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
peno30
Jr. Member

JAN-RENATO SREĆA MAMINA
|
 |
« Odgovor #8 : Travanj 11, 2008, 09:39:38 » |
|
Drage moje !
Evo da vam odgovorim na neka od vaših pitanja , taj liječnik kod kojeg je išla moja prijateljica koliko je meni poznato samo se njoj obrača poimence. Druge pacijentice obično oslovljava prezimenom . No ona si je inače u dobrim odnosima sa cijelom ekipom potpomognute. Što se tiče bebača ona je rodila prije tri mjeseca , no i tada je taj liječnik bio uz nju . Odnosno bio je uz nju kroz cijelu trudnoču (ne direktno) ali preko svog dobrog kolege koji joj je vodio trudnoću. Znam da je situacija komplicirana ali on se konačno osječa svojom . Koliko sam ja nju shvatila on njoj daje energiju za svaki dan a to se vidi na njoj . Uvijek je puna energije i zadovoljstav nakon njihovog susreta makar to bilo i na minutu. Ponekaad ima osječaj da su se našle dvije srodne duše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vlatka peno
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #9 : Travanj 11, 2008, 09:48:10 » |
|
Ja također, kao i Mare mislim da treba slušati srce ali i da trebaš gledati da druge ne povrijediš. Mislim da bi trebala prvo riješiti situaciju s mužem ako im brak ne štima (a očito da ne) i da onda treba vidjeti šta će dalje.A tu je i bebač koji će najviše ispaštati. U biti, stvarno ne znam što bih ti rekla. Lako je nama govoriti, jer nismo u njenoj koži. Njoj je najteže, i sigurna sam da će ona odlučiti što je najbolje za njih sve. Želim joj sreću!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mamaaa
|
 |
« Odgovor #10 : Travanj 12, 2008, 12:31:45 » |
|
uh...peno...ja imam i svojih problema jako puno...i nisam uopće pametna što reći... možda samo...neka tvoja prijateljica pokuša odvagnuti što joj je najbitnije u žvotu i nekako si posložiti listu prioriteta...i onda i racionalno i emotivno odlučiti ono što smatra da je najbolje za bebu i nju, al ( kako kažu cure) nek proba to napraviti tako da ljudi oko nje najmanje pate, ako je to moguće mi ovdje neznamo jako puno stvari...pa nemožemo ni suditi i pametovati...ali neka svakako dobro dva puta odvagne prije nego nešto napravi...znaš onu...prvo reci hop...pa onda skoči
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
peno30
Jr. Member

JAN-RENATO SREĆA MAMINA
|
 |
« Odgovor #11 : Travanj 12, 2008, 08:55:35 » |
|
Drage forumašice !
Ponovo vam se u ime moje prijateljice zahvaljujem sa savijetima .Ja sam joj isto govorila da mora najprije gledati što je naj bolje za nju i za njezinog sinčića a i ona sam kaže " moj mi je mali na prvom mjestu , ko želi biti samnom mora prihvatiti i malenog". Ona je svog sina daleko više željela negonjezin suprug ( njemu su djeca teret i robija ) barem koliko sam ga ja skužila , kad bi nas dvije pričale o djeci on bi okretao temu .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vlatka peno
|
|
|
|