Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Moje dijete

Str: [1] 2 3 ... 153   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: jaslice/vrtić  (Posjeta: 40079 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nusha
Hero Member

« : Listopad 23, 2008, 10:46:29 »

evo ga...

ajmo mamice vrtićke djece i one koje će to tek postati...
Evidentirano

f&l najviše na svijetu....
kuca srce maleno!
Mare
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #1 : Listopad 23, 2008, 11:03:16 »

uf! al će tu biti dogodovština. Nadam se više onih lijepih nego ružnih!
Da vas pitam nešto? Idu li vaša djeca na izlete?
Evidentirano

Moji anđeli - N&K
nusha
Hero Member

« Odgovor #2 : Listopad 23, 2008, 12:11:33 »

fran još ne ide, jer je u mlađoj vrtićkoj. ove godine će ih voditi samo u kazališta, ali sljedeće ide i na izlete!
Evidentirano

kuca srce maleno!
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #3 : Listopad 23, 2008, 04:00:34 »

Moja Nika još nigdje nije išla zato jer je njezina grupa još premala, ali mislim da bi polako već mogli krenuti. Al' će to biti zabavno.  icon_thumleft icon_thumleft
Ja sam htjela reći da je moja Nika jedan dan došla iz vrtića i da je pitala gdje su njezina duda i gaza. Ja i muž gledamo u nju i ne znamo jel' bi se smijali ili šta.  laughing7 laughing7 Sve sam ja njoj objasnila i pitala je zašto sad to, a ona u plač. Ništa, kaže muž, ode on u dm u pola 8 navečer u potražnju za LJUBIČASTOM dudom (inzistirala je da bude takva), a ja sam išla tražiti Vitinu gazu. I tako mi njoj sve to damo a ona osmjeh od uha do uha. I tako ona sad kad ide spavati i doma i u vrtiću u ruci drži tu dudu i gazu a palčić i dalje u ustima.
Evidentirano

mama i beba
Sr. Member

« Odgovor #4 : Listopad 23, 2008, 04:23:41 »

laughing4 laughing4

mi se tek pripremamo za jaslice sljedeče godine...tako da moramo pratiti ovu temu da vidimo kaj nas čeka i da se znamo pripremiti... headbang
Evidentirano
Lada
Hero Member

« Odgovor #5 : Listopad 23, 2008, 10:11:30 »

Joj, Nikice - slatkice... 3some 3some 3some
Evidentirano
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #6 : Listopad 24, 2008, 12:28:10 »

Joj Mare, baš mi se Nikin vrtić čini savršen. E da je barem i naš takav. Ja sam se zadnjih par dana jako razočarala, ali budem vam kasnije pisala zašto. Sad mi se svaki čas mora Vito probuditi.
A što se tiče ljubičaste dude i gaze? Kad je tužna ili kad ide spavati gazu si omota oko ramena a dudu drži u ruci a palčić u ustima. Smješna je za poludit. Pitala sam doktoricu da li da joj uzmem, ali ona kaže nikako. To je vidjela od djece u vrtiću a i Vito ima dudu. To joj je kao neka sigurnost.
Evidentirano

Mare
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #7 : Listopad 24, 2008, 12:30:07 »

Neka onda. Pusti joj!
Evidentirano

Moji anđeli - N&K
Lada
Hero Member

« Odgovor #8 : Listopad 24, 2008, 02:38:25 »

Djuli, moja je još "samo" na palcu, ali i ona voli nešto zamotati oko prsta, obično vrpce princeze na jastuku ili konop jednog malog psića. I ni ja joj to ne mislim braniti, ne znam ni kako bi mogla. Zna nam se desiti kad smo vani i u kolicima Ema siše palac iz dosade, da nam kažu da joj to zabranimo. Ma, mislim, kako, ne bi mi ni palo na pamet, dok je to smiruje, nek uživa, ima joj vremena za živciranje bez smirivanja kad odraste. icon_thumleft
Evidentirano
nusha
Hero Member

« Odgovor #9 : Listopad 24, 2008, 02:46:23 »

naš fran još uvijek uredno nosi dudu i jasek u rtić. i uredno ih sprema u ormarić... a čim dođemo po njega, prvo je to da vadi obadvoje i mazi se... tako mi je sladak...

jučer su mjerili visinu i težinu. veli mi on da ima 19 kg! laughing4 laughing4 šokirala sam se da opće zna za tu brojku..muljator mali...
Evidentirano

kuca srce maleno!
Lada
Hero Member

« Odgovor #10 : Listopad 24, 2008, 03:03:35 »

Da vas pitam: jesu li vam i kada vodili djecu u kazalište lutaka, s vrtićem ili možda vi same? Mi u Splitu imamo super kazalište, i neki su vodili malu djecu, preko dana na kraće predstave, pa se mislim i ja odvesti Emu kad bude neka lijepa predstava. Baš me zanima koliko bi joj dugo to zadržalo pozornost.
Evidentirano
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #11 : Listopad 24, 2008, 03:50:23 »

Mare, to sa "apaurinčićima" je zbilja istina. Moja Nika kad je nešto tužna, nervozna ili joj se spava onda uvijek stavi svoj palčić u usta i s njim se nekako smiri. Ona uz to još s ostalim prstićima mazi nosić. Ma da ju samo vidite. To je počela radit još s mjesec dana. Prije je stalno imala prstić u ustima a sada sve manje i manje. I ne pada mi na pamet braniti joj ga ili nešto slično. Jedan dan mi susjeda digla tlak jer mi je rekla da joj ga umočim u papar ili u Vitinu kakicu.  fucyc fucyc fucyc fucyc Halo, koja luđakinja. Kaže ona da je to grozno da je ona do prvog razreda cuclala prst. Tako mi je digla tlak da sam joj lijepo odbrusila i okrenula se i otišla. Svi se samo prave pametni. Ak je ona mogla tako dugo, zašto ne bi i moja Nikica.
Evidentirano

nusha
Hero Member

« Odgovor #12 : Listopad 24, 2008, 03:53:42 »

ja isto ne forsiram frana da ostavi duduicu. nek duda. kad bude spreman ostavit će je! isto kao s pelenama...
nekako se ipak nadam da kad dobije seku i ako ona bude dudala da će shavtiti da je to za "male bebe"..
Evidentirano

kuca srce maleno!
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #13 : Listopad 24, 2008, 03:55:21 »

Hm...ne znam baš. Obično bude sve suprotno. Kad vide da mala beba nešto ima, onda bi i oni to. Ali znaš šta, uopće se nemoj brinuti. Pa i oni su još mali. Ima vremena za odvikavanje.
Evidentirano

Kris
Hero Member

« Odgovor #14 : Listopad 26, 2008, 02:18:14 »

laughing4 ja ću poluditi ....pa on se je još i namjestio za fotkanje
Farn-naš Picasso
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 153   Gore
  Ispis  

Skoči na: