Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Moje dijete

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kako se slažete sa svojim teenagerima?  (Posjeta: 11786 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ballea
Newbie
*

« : Srpanj 07, 2008, 02:32:34 »

M. je navršio 16, ne mogu reći da imam sa njim nekih većih problema. U školi je dobar, imamo povjerenje jedni prema drugima.. Počeo je pokazivati interes, kako se kuha nekaj naj jednostavnije..Zna samoinicijativno oprati suđe, pomoći nam u kući, i baki i dedi isto..Njegove prijatelje poznajemo,kad nekamo ide ,znamo gdje..je. Trenirao je kroz osnovnu školu stolni tenis i ima 3 medalje, zlatnu, srebrnu i brončanu..Te pohvalu sporskih aktivnosti..Od kad je navršio sedam godina trenira nogač i jako je dobar..Kako je krenuo u srednju školu, nastavlja sa nogačem, i počeo je sa košarkom. Obzirom da je dosta razzlika u godinama seke i njega..od početka od kad je saznao za seku jako se razveselio..Jako je voli.. Nikad nije pokazivao ljubomoru ili kaj drugo. Znaju skup u šetnju, kao Veliki brat i seka, tako su ponosni kad su skupa.. Na jedan poseban način se vole.. Ima dana, kad mu malo smeta, jer L. voli puno pričati, a priča čisto i sa smislom. Poput prije završetka škole je rekla bratu: Mama i ja ti danas idemo u školu, i kad mene tvoji profesori vide,oni će tebi opravdati sate gdje im se nisi ti ispricao. A ja ću im reći da ti mene jako voliš i da si dobar brat..Dalje, veli brat: Ma nemorate ići u školu, sve je u redu. A na to će seka njemu: Ali moram vidjeti gdje je tvoja škola, vidjela sam onu prije, moram sad i ovu.. :icon_biggrin:Kako seka raste, tako su nekako bliži. Jednom prilikom za stolom: veli brat, ja sam gotov, a L, ce njemu.. a kaj sa tanjurom, tu ćeš ga na stolu ostaviit? Mi smo krepali od smjeha. Odnese braco tanjur, a veli L, i kaj a oprat ga.? Na to će M. ali moram na nogač, a seka njemu, to može pričekati,: Kaj ne razumiješ da se suđe treba prati, evo ti i moj tanjur..Ali znate kaj? Brat je tada oprao suđe, sve, počistio sa sekom stol, obrisala L. sa krpom, pospremiili stolce..Na to mu rekla, evo ti 2kune, sad nemam tak puno kod sebe, za sudđe.. icon_sunny
Istina, ponekad se malo i posvađamo, ali sluša više mene, na neki način se i boji još, rekao mi je jednom, Mama, ti si tako nepredvidljiva, a nije mi jasno kako sve saznaš, nemrem niš sakriti..Hm..
Evidentirano
mihaela
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #1 : Srpanj 07, 2008, 03:50:46 »

kako je to prekrasno da imate takav odnos u kući.rijetko se naiđe na djecu koja se tako dobro slažu a ipak je velika razlika među njima.ma neka,ballea..vjeruj,sad ubireš plodove svog truda.super si odgojila svoju dječicu,izrasla su u dobru i pametnu djecu.SVAKA TI ČAST,DIŽEM KAPU!
Evidentirano

Mamaaa
Hero Member

« Odgovor #2 : Srpanj 08, 2008, 07:30:20 »

ohoho...drago mi je čuti da vam sve u obitelji štima, pa tako i odnos brata i seke...
svaka čestitka  headbang
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na: