|
djulari7
|
 |
« : Ožujak 16, 2008, 10:11:20 » |
|
Mene zanima koje cipelice kupujete svojim klincima? Mi kupujemo ciciban i frodo, a od tenisica puma i adidas. Jučer sam Niki kupila nove adidas tenisice br. 26 i platila sam ih 290kn, i htjela sam kupiti i Viti malo za šminku one slatke pumice br. 18 i kad sam vidjela da dođu 35okn, ostala sam  . A šta je najbitnije, on u njima neće ni hodati. Ne kužim?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mare
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 17, 2008, 08:51:05 » |
|
Po meni su nakvalitetnije Bambi, a uz to još kupujem i Ciciban, ponekad Frodo. Jedan ortoped mi je rekao da su bambi najkvalitetnije na našem tržištu i ja se držim te preporuke. Posebno pazim da kupim kvalitetne papuče jer dijete dosta vremena provede u kući pa, da sam sigurna da sam kupila najbolje, uvijek kupim Bambi papučice (stvarno je uložak unutra odličan, čvrste su i nekako "konkretne" a to mi izgleda dobro za te male nožice koje trebaju pravilno narasti).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Moji anđeli - N&K
|
|
|
|
mihaela
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 17, 2008, 06:07:42 » |
|
marko organski ne podnosi cipelice.kad mu ih obučem,baca se ko riba na suhom,trese nogama dok ih ne izuje!!!obujem mu deset čarapica i neke šlapice koje su toliko lagane da ih ni ne skuži da ih ima.a kad šlapice preraste,neznam šta će biti....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 17, 2008, 09:52:32 » |
|
Ma bude se on navikao, to mu je vjerojatno sve čudno da mora imati nešto na nogicama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nusha
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 18, 2008, 06:10:55 » |
|
uglavnom kupujemo bambi obuću za frana. zadnji put smo mu kupili ciciban (zimske cipelice) i jako sam zadovoljna i s njima. šlapice mu uvijek kupujemo od bambija, nekako mi se čine najbolje, najstabilnije. od tenisica smo imali geox (čista desetka!!!) i nike koje su se deseti dan počele odljepljivati, valjda smo imali peh...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
f&l najviše na svijetu.... kuca srce maleno!
|
|
|
|
mihaela
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 18, 2008, 06:31:20 » |
|
uglavnom kupujemo bambi obuću za frana. zadnji put smo mu kupili ciciban (zimske cipelice) i jako sam zadovoljna i s njima. šlapice mu uvijek kupujemo od bambija, nekako mi se čine najbolje, najstabilnije. od tenisica smo imali geox (čista desetka!!!) i nike koje su se deseti dan počele odljepljivati, valjda smo imali peh...
jesu geoxice jako skupe???čula sam samo pohvale pa bi ih i mi probali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirjana
|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 18, 2008, 09:04:42 » |
|
ciciban 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tara2007
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 18, 2008, 10:06:45 » |
|
cure ja bi tari sad trebala kupiti cipke prave.neznam di da kupim koje su najbolje??i koji broj?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
T A R A 31.05.2007
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 18, 2008, 10:21:32 » |
|
Ja sam Niki prve cipelice kupila u cicibanu i one tete u dućanu su joj izmijerile nogicu i rekle nam koji broj je njen.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tetamaja6
Newbie
|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 19, 2008, 09:53:00 » |
|
ja sam mama sa jako malo novaca, pa opcija od 350 kn.za cipele (oje preraste za 2 mj)ne dolaze u obzir!  ja kupujem u planet obuca i u pitarelu! :icon_thumleft:ja sam zadovoljna!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
mamin sin 25.06.2005. tatina cura 29.09.2007.
|
|
|
|
nusha
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 19, 2008, 10:00:50 » |
|
jesu geoxice jako skupe???čula sam samo pohvale pa bi ih i mi probali... [/quote]
geoxice smo kupili u turbo limaču i platili smo ih oko 350 kn. mislim da su tada bile jedne od povoljnijih. možeš očekivati cijenu između 300 i 450 kn. mi smo zaista bili oduševljeni. franu su to bile prve tenisice i to smo ih kupili prošlo proljeće, malo nakon što je prohodao. ni jedan put mu se nogice nisu uznojile u njima a nosio ih je dok mu zbilja nisu bile na knap i ništa se nisu uništile. danas te iste franove tenisice nosi naš kumić... dakle svaka uložena kuna se isplatila! sad mu također moramo kupiti nove i mislim da ćemo opet geox....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nusha
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 19, 2008, 10:03:44 » |
|
Nožica se stavi u cipelicu, prstići se gurnu do početka cipelice, i kad na peticu gurneš prst u cipelu, mora biti 1 prst lufta. Sretno s izborom!
i nama su tete u dućanu tako savjetovale...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #12 : Ožujak 19, 2008, 10:05:41 » |
|
Ja nisam nikada kupila Geoxice, ali mi je kuma rekla da su odlične. Čak sam ih gledala u Austriji kad idemo u šoping i tamo su bile skuplje nego kod nas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nusha
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 19, 2008, 10:15:34 » |
|
nećete vjerovati ali kod nas se od turbača do turbača cijena razlikuje... mislim da im to ovisi o lokaciji. gledali smo za ljeto baš geox sandalice u city centru i na trešnjevačkom trgu i isti model je na trešnjevakom bio jeftiniji. tako ako vas bude zanimalo, mogu pod pauzom (blizu mi je firma) skoknuti i pogledati kako se kreću cijene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djulari7
|
 |
« Odgovor #14 : Ožujak 19, 2008, 10:19:12 » |
|
Možeš pogledati okvirno koliko su cijene. A jel Geox ima skroz male cipelice od broja 18 i jel ima za curice balerinke ili tako nešto?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|