Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Moje dijete

Str: [1] 2 3 ... 75   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cipelice  (Posjeta: 30288 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« : Ožujak 16, 2008, 10:11:20 »

Mene zanima koje cipelice kupujete svojim klincima? Mi kupujemo ciciban i frodo, a od tenisica puma i adidas. Jučer sam Niki kupila nove adidas tenisice br. 26 i platila sam ih 290kn, i htjela sam kupiti i Viti malo za šminku one slatke pumice br. 18 i kad sam vidjela da dođu 35okn, ostala sam  confused5. A šta je najbitnije, on u njima neće ni hodati. Ne kužim?
Evidentirano

Mare
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #1 : Ožujak 17, 2008, 08:51:05 »

Po meni su nakvalitetnije Bambi, a uz to još kupujem i Ciciban, ponekad Frodo. Jedan ortoped mi je rekao da su bambi najkvalitetnije na našem tržištu i ja se držim te preporuke. Posebno pazim da kupim kvalitetne papuče jer dijete dosta vremena provede u kući pa,  da sam sigurna da sam kupila najbolje, uvijek kupim Bambi papučice (stvarno je uložak unutra odličan, čvrste su i nekako "konkretne" a to mi izgleda dobro za te male nožice koje trebaju pravilno narasti).
Evidentirano

Moji anđeli - N&K
mihaela
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #2 : Ožujak 17, 2008, 06:07:42 »

marko organski ne podnosi cipelice.kad mu ih obučem,baca se ko riba na suhom,trese nogama dok ih ne izuje!!!obujem mu deset čarapica i neke šlapice koje su toliko lagane da ih ni ne skuži da ih ima.a kad šlapice preraste,neznam šta će biti....
Evidentirano

djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #3 : Ožujak 17, 2008, 09:52:32 »

Ma bude se on navikao, to mu je vjerojatno sve čudno da mora imati nešto na nogicama.
Evidentirano

nusha
Hero Member

« Odgovor #4 : Ožujak 18, 2008, 06:10:55 »

uglavnom kupujemo bambi obuću za frana. zadnji put smo mu kupili ciciban (zimske cipelice) i jako sam zadovoljna i s njima. šlapice mu uvijek kupujemo od bambija, nekako mi se čine najbolje, najstabilnije.
od tenisica smo imali geox (čista desetka!!!) i nike koje su se deseti dan počele odljepljivati, valjda smo imali peh...
Evidentirano

f&l najviše na svijetu....
kuca srce maleno!
mihaela
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #5 : Ožujak 18, 2008, 06:31:20 »

uglavnom kupujemo bambi obuću za frana. zadnji put smo mu kupili ciciban (zimske cipelice) i jako sam zadovoljna i s njima. šlapice mu uvijek kupujemo od bambija, nekako mi se čine najbolje, najstabilnije.
od tenisica smo imali geox (čista desetka!!!) i nike koje su se deseti dan počele odljepljivati, valjda smo imali peh...
jesu geoxice jako skupe???čula sam samo pohvale pa bi ih i mi probali...
Evidentirano

mirjana
Global Moderator
Sr. Member

« Odgovor #6 : Ožujak 18, 2008, 09:04:42 »

ciciban icon_thumleft
Evidentirano

tara2007
Jr. Member
**

« Odgovor #7 : Ožujak 18, 2008, 10:06:45 »

cure ja bi tari sad trebala kupiti cipke prave.neznam di da kupim koje su najbolje??i koji broj?
Evidentirano

T A R A  31.05.2007
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #8 : Ožujak 18, 2008, 10:21:32 »

Ja sam Niki prve cipelice kupila u cicibanu i one tete u dućanu su joj izmijerile nogicu i rekle nam koji broj je njen.
Evidentirano

tetamaja6
Newbie
*

« Odgovor #9 : Ožujak 19, 2008, 09:53:00 »

ja sam mama sa jako malo novaca, pa opcija od 350 kn.za cipele (oje preraste za 2 mj)ne dolaze u obzir! dontknow
ja kupujem u planet obuca i u pitarelu! :icon_thumleft:ja sam zadovoljna!
Evidentirano

mamin sin 25.06.2005.
tatina cura 29.09.2007.
nusha
Hero Member

« Odgovor #10 : Ožujak 19, 2008, 10:00:50 »

jesu geoxice jako skupe???čula sam samo pohvale pa bi ih i mi probali...
[/quote]

geoxice smo kupili u turbo limaču i platili smo ih oko 350 kn. mislim da su tada bile jedne od povoljnijih. možeš očekivati cijenu između 300 i 450 kn. mi smo zaista bili oduševljeni. franu su to bile prve tenisice i to smo ih kupili prošlo proljeće, malo nakon što je prohodao. ni jedan put mu se nogice nisu uznojile u njima a nosio ih je dok mu zbilja nisu bile na knap i ništa se nisu uništile. danas te iste franove tenisice nosi naš kumić... dakle svaka uložena kuna se isplatila!
sad mu također moramo kupiti nove i mislim da ćemo opet geox....
Evidentirano

kuca srce maleno!
nusha
Hero Member

« Odgovor #11 : Ožujak 19, 2008, 10:03:44 »

Nožica se stavi u cipelicu, prstići se gurnu do početka cipelice, i kad na peticu gurneš prst u cipelu, mora biti 1 prst lufta. Sretno s izborom!
i nama su tete u dućanu tako savjetovale...
Evidentirano

kuca srce maleno!
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #12 : Ožujak 19, 2008, 10:05:41 »

Ja nisam nikada kupila Geoxice, ali mi je kuma rekla da su odlične. Čak sam ih gledala u Austriji kad idemo u šoping i tamo su bile skuplje nego kod nas.
Evidentirano

nusha
Hero Member

« Odgovor #13 : Ožujak 19, 2008, 10:15:34 »

nećete vjerovati ali kod nas se od turbača do turbača cijena razlikuje... mislim da im to ovisi o lokaciji.
gledali smo za ljeto baš geox sandalice u city centru i na trešnjevačkom trgu i isti model je na trešnjevakom bio jeftiniji.
tako ako vas bude zanimalo, mogu pod pauzom (blizu mi je firma) skoknuti i pogledati kako se kreću cijene
Evidentirano

kuca srce maleno!
djulari7
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #14 : Ožujak 19, 2008, 10:19:12 »

Možeš pogledati okvirno koliko su cijene. A jel Geox ima skroz male cipelice od broja 18 i jel ima za curice balerinke ili tako nešto?
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 75   Gore
  Ispis  

Skoči na: